Rapportgenerator

Momentan mötesrapportering med Report Maker!

MeetingSphere Report Maker Tool trycker ut snygga mötesrapporter till deltagarna med en enkel knapptryckning. Nu kan du avsluta dina möten med:

"Tack för ett fantastiskt bra möte! Rapporten ligger i din epost!"

Nu kan du glömma alla timmar av sammanställningar av anteckningar, av notisar från traditionella brainstormingar, av spridda informationer som göms på flera olika ställen som t.ex. i din epost eller som bilder tagna med din telefon på den whiteboard som använts. Med MeetingSphere håller du effektivt ihop informationen på ett ställe och kan nu frigöra tid för värdeskapande arbete. Din tid som sekreterare är förbi. Varför slösa tid på att administrera information?

 

Report Maker låter dig välja vilka delar av din session som skall ut i rapporten, samt vilka delmängder av information från respektive verktyg som skall med i rapporten. Du kan på så vis skapa rapporter anpassade för varje målgrupp. Dina inställningar för respektive målgrupp sparar du och skapar sen nya rapporter genom att lägga in en ny Report Maker för varje målgruppsanpassad rapport som du vill ha.

MeetingSphere Rating Tool

 

 

Upplev själv enkelheten med MeetingSphere Report Maker Tool. Prova gratis redan idag.

 

MeetingSphere Report Maker Tool

Hur man ...

Engelsk introduktion
Engelsk "How to..."

Välj språk

 

English

MeetingSphere

MeetingSphere

Svenska

CCG YouTube

Copyright © 2009 - 2018, CCG Europe AB

All Rights Reserved