Presentera

Engagerande presentationer med direkt feedback

MeetingSphere Presentation Tool gör det lätt att presentera och säkerställer samtidigt att alla synpunkter fångas upp från alla deltagare. Allas röst blir hörd, deltagare förblir engagerade och kommentarer kan skrivas anonymt eller taggade med gruppID eller med bidragarens namn.

 

Alla kommentarer kan lätt flyttas över till andra verktyg för vidare behandling. Rapport genereras automatiskt med presentationsbilder och tillagda kommentarer. Deltagare får rapporten direkt till sin epost.

 

MeetingSphere Presentation Tool gör presentationer direkt tillgängliga (anytime - anywhere - anyone), och det bästa av allt är att när presentationen är klar så ligger den färdig tillsammans med bildernas kommentarer i rapporten. En knapptryckning senare så ligger den också i deltagarnas mailbox!

MeetingSphere Presentation Tool

 

Bekvämt, snabbt, fångar dialogen i rummet

Det har aldrig varit enklare att presentera via nätet. Spara bara din presentation eller ditt dokument i PDF-format och ladda upp den till MeetingSphere. Som processledare bestämmer du vem som skall sköta bildbläddringen eller om det skall vara fritt att bläddra själva, du bestämmer om anteckningar skall kunna göras till bilderna, och om nedladdning skall tillåtas.

 

Som processledare kan du nu se till att alla har fokus på samma innehåll.

 

MeetingSphere Presentation vs traditionell skärmdelning

 

I traditionell skärmdelning så tar man anteckningar utanför verktyget eller skriver kommentarer i chatten och båda dessa kräver extra arbete efteråt för att knytas ihop i slutlig rapport.

 

I MeetingSphere kopplas anteckningar till bilderna, alla kan vara med och skriva, och allt kommer snyggt ut i rapporten som du som processledare direkt efter mötet trycker ut till deltagarnas epost-adresser via MeetingSphere Report Maker.

 

Även dina kollegor på resande fot, eller som arbetar från hemmakontor, som då oftast bara har tillgång till en skärm kan nu arbeta effektivt tillsammans med er andra i MeetingSphere Presentation Tool utan att behöva växla mellan olika verktyg.

 

Användningsområden för MeetingSphere Presentation

 

  • Inledande Kick-off för att presentera utgångsläget för kommande brainstorming
  • Fånga feedback på innehåll från ditt projektteam
  • Ge dina skolelever en möjlighet att kommentera kursmaterialet
  • Låta dina kunder granska och kommentera på material som är under utveckling utan att behöva ge dem elektroniska kopior, som annars kan tas för att vara den färdiga produkten.
  •  

 

Upplev själv enkelheten med MeetingSphere Presentation Tool. Prova gratis redan idag.

MeetingSphere Presentation Tool

Instant Presentation

Starta en presentation på nätet i tre snabba steg och på sittande möte dra fördel av MeetingSpheres möjlighet att fånga syn- punkter på presentation direkt till mötets anteckningar.

Hur man ...

Engelsk introduktion

Välj språk

 

English

MeetingSphere

MeetingSphere

Svenska

CCG YouTube

Copyright © 2009 - 2018, CCG Europe AB

All Rights Reserved