CCG

"Vi kan inte lösa problem genom att använda samma tänkande som skapade problemen."

 

Albert Einstein hade rätt, och här är där det börjar: Med en kamp mot tråkiga inproduktiva möten, långsamma arbetsflöden och slöseriet med människors kompetens, talang och ambitioner. Vi vill alla bidra, vi vill alla använda hela vår potential och det gamla sättet att göra saker och ting på duger helt enkelt inte längre.

 

Speciellt nu, med de nya generationer som kommer till våra arbetsplatser, så måste vi göra oss av med dessa dåliga vanor och arbeta tillsammans på ett mer effektivt sätt. Vi vet att det är svårt att förändra beteenden, men vi har de verktyg och den kunskap som gör denna förändring mycket enklare. Vår kunskap står till förfogande för dem som inte är rädda för att prova något nytt, och som är öppna för nya möjligheter.

 

Men vi säljer inte bara vårt know-how, vi ger och delar våra lösningar med alla. Denna webbplats erbjuder några exempel och listan kommer att växa vartefter som vi hjälper fler och fler människor att förändra sin syn på vad som är möjligt när det gäller effektivt samarbete.

 

Insikten är ...

 

Vi måste göra detta eftersom det enda som är säkert är att allt förändras och de som inte förändras kommer helt enkelt inte att hänga med.

 

Människorna bakom lösningarna vi delar har redan anammat förändringen. Om du gillar våra lösningar, vill veta mer, eller bara vill dela en lösning eller en utmaning du har med oss, är det bara att höra av sig. Vi letar alltid efter kunder, partners och intressanta idéer som kan bidra till att utveckla och bevisa hur smarta vi alla är om vi försöker, precis som Albert.

Clever Collaboration Group

Jag vill bli kontaktad!

 
 
 

Välj språk

 

English

MeetingSphere

MeetingSphere

Svenska

CCG YouTube

Copyright © 2009 - 2018, CCG Europe AB

All Rights Reserved