Professional

Sätt bollen i rullning!

Att MeetingSphere klarar jobbet vet du redan - men vilka är lösningarna, vilka sessioner fungerar bättre än andra i olika rollspecifika utmaningar?

 

När du åker hem från kursen så har du svaren på frågorna och en verktygslåda full med färdiga lösningar redo att användas på hemmaplan.

 

Men ...

 

Som du kan se nedan så har vi högar med vita ark att fylla. Clever Collaboration Group har årtionden av erfarenheter från virtuella arbetsprocesser inom många kompetens-områden och både nationella och internationella utmärkelser för dessa bedrifter med oss i bagaget.

 

Vi arbetar kontinuerligt med att omsätta dessa erfarenheter till tjänster för våra kunder. "MeetingSphere for professionals" är en del av detta och kommer löpande uppdateras vart efter som vi blir klara med utvecklingen.

 

Så håll ett öga på denna sidan eller börja följ oss på LinkedIN så kommer du inte missa när vi publicerar nyheter.

PROFESSIONAL MeetingSphere

 

"MeetingSphere for professionals" - här hittar du utbildningar riktade till dig som är eller på väg att bli verksam i specifika roller eller branscher. Utbildningarna ger dig verktygslådan med de tillämpningar du behöver för din roll. Det du tidigare gjorde traditionellt kan du nu sätta turbo på och samtidigt reducera kostnaden radikalt för genomförandet. Detta uppnår du genom bra balans mellan online-möten, asynkront deltagande och fysiska möten - allt i snabba arbetsflöden.

 

Workflows

Anyone - Anywhere - Anytime

 

BASIC MeetingSphere
Framtida utveckling
Under utveckling - EXPERT MeetingSphere
PROFESSIONAL MeetingSphere
Utbildningspyramiden

Jag vill veta mer!

 
 
 
 

Tipsa

Välj språk

 

English

MeetingSphere

MeetingSphere

Svenska

CCG YouTube

Copyright © 2009 - 2018, CCG Europe AB

All Rights Reserved